Post by descmidhepacpe on Mar 8, 2022 4:19:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sand Balls - Puzzle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sand Balls - Puzzle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod više tokena ▞▞▞
▞▞▞ Sand Balls - Puzzle Game 2022 version ▞▞▞
Igra je zabavna i moj šestogodišnji sin i ja je igramo zajedno na njegovom tabletu. Razlog za dvije zvjezdice je što sam mislio da sam otkazao pretplatu i sada je novac koji sam trebao nestao i neću ga dobiti. Još uvijek volimo igru i pretpostavljam da nije tu greška. Teško je biti samohrana majka bez ikakve pomoći i ja sam zauzeta. Promijenit ću dvije zvjezdice u pet. Moj sin i ja se jako zabavljamo igrajući vašu igru. Probao sam jer sam želio da moj sin stvarno uživa u igri i da se ne brine o oglasima i ne može se pomicati prema gore kako bi dobio loptice koje je propustio. Za programere bravo. Ovo je zabavna i uzbudljiva igra koja mom sinu i meni omogućuje da se skupimo, smijamo i zaista nevjerojatne trenutke.
Ovu igru je tako lako igrati
Ovo je prekrasna aplikacija koju volim.
To je zabavna igra, ali ima li spremanje u oblaku? Otkrio sam da nitko drugi ne deinstalira 1 🌟
Pumpa za vodu ne ispumpajte vodu da biste pritisnuli gumb za otključavanje vrata, popravite
30 sekundi igranja 30 sekundi oglasa...to je reklamna igra tako da može postaviti 3 oglasa svakih 30 sekundi i dobiti novac od naivčina....na šteta, to je zašto...
MATHEMATICS AND CHILDREN - ERIC
Dosadna.
Oglasi ga čine gotovo nemogućim za igranje. Kao i kod, postoje pop-up oglasi iznad potrebnih članova na ploči za igru, svaka razina završava video oglasom koji se ne može preskočiti, na dnu je banner i još mnogo toga. Ono što sam igrao izgleda sjajno, ali jednostavno ne mogu dobiti dobru ideju kako se igra jer tako brzo izlazim iz igre. Ubijanje reklama bi me koštalo 4 dolara, a ne mogu ni znati isplati li se toga jer se zbog reklama živciram i prebrzo izlazim iz igre.
To je jako dobra igra volim je, laka je i jest i ne znam zašto toliko volim ovu igru
Ja laik it meiks mi hapi
Jako sam sretna što sam instalirala ovu igru zato jer je super!!!
U redu je ali mi se malo sviđa
Uživanje na 70 razina. Uključeno je malo razmišljanja i do sada se ništa ne isplati osvojiti. Jedna stvar koja mi se ne sviđa? Ne postoji mogućnost ponovnog igranja razine. Samo zaradite jednu ili dvije od tri zvjezdice i nastavite dalje. Također, ako vam reklame stvarno smetaju i ne možete platiti 5 dolara da ih uklonite (ja nisam), onda se nemojte zamarati ovom aplikacijom. Očekujte 5 do 30 sekundi kašnjenja između svakog prijelaza zaslona. Gotovo kao da programer stvarno želi vaših 5 dolara.
Nikakva igrica samo iskaču reklame i stalno mi dolaze reklame za tu igricu
Moja 4-godišnjakinja i ja stvarno uživamo u ovoj igrici iako piše "nije dizajnirano za djecu"😀. Moje pitanje je kada su sve vrste loptica osvojene, što da radim sa svim draguljima? Čini se da je ikona automobila vječno zaključana pa koji je sada cilj? Bilo bi lijepo imati nove nagrade i opcije automobila. Super igra inače! Da, oglasi su česti, ali takav je život.
Sand Balls - Puzzle Game Başsındırma elcj
Predobra igrica preporucujem je svakom
Pre dobro skinite ju
Klasičan drveni puzzle igra s blokadom zvr za odrasle i djecu ... 5pcs Toy Car Kit razvojne igračke pješčanog igračke Magic Sand Castle Models Building
Nekada je ovo bila sjajna igra, ali sada su svi otoci pomiješani i ne počinjete na razini 1 za svaki novi otok koji otključate.... Također gumb za preskakanje je na krivom mjestu i slučajno se pritisne.
Sve što radite vodi do dodatka. Nikad nisam vidio toliku razinu očitog hvatanja novca putem oglasa. Nažalost, jer potpuno uništava ono što je zapravo odlična igra.
Trikovi CHEATS - HACKS PANDA POP PUZZLE ... SAND BALLS. PUZZLE. Luigi's Mansion 3. ARCADE. MOUSE SIMULATOR. ESTRATEGIA.
Dobra igra....ali još uvijek imam problem s gumbom za besplatni poklon koji ne radi...i gumbom za nadogradnju automobila....i gumbom za 3 besplatna ključa....radi samo povremeno...plz popravi.. .oglase nakon svake razine. Mislio bi da će se nakon 1000 razina smiriti ...ali neeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Nema gdje isključiti strašne zvučne efekte
Zabavna igra, ali treba više podešavanja. Kupio sam ovu igru, n čak i tada još uvijek postoje dodaci ako želite dodati još automobila itd., razine se ponavljaju bez velike raznolikosti, kada izgradite područje za igru na plaži, dolazite do razine, n onda se čini da ne ide dalje kao da nema što drugo izabrati. Mora biti više raznolikosti, više zabavnih razina i daleko manje dodataka.
SUPEERRRR
Meh. Vidim zašto se ljudima sviđa ova igra: laka je, zadovoljavajuća i opuštajuća. Reklame su pomalo smiješne (morati gledati reklame da biste dobili nagrade koje zaradite u igri malo je puno, devs), priznajem, ali imam prevaru da to zaobiđem. Kada se oglas reproducira, minimizirajte ili zatvorite aplikaciju, a zatim je dodirnite da biste je ponovno otvorili. Oglasi odmah nestaju. Nažalost, mrzim igre koje se ponavljaju pa se neću vraćati na ovu, ali onima koji vole ponavljanje ova bi trebala biti vrlo opuštajuća.
Nako
Volim igrati igrice
Sand Balls - Puzzle Game 퍼즐 srn
Gubitak vremena doista (dobra stvar), ali automatsko pomicanje ubija radost ove igre, tako da kada pomičete gore, tjera vas dolje i ponekad pravi ogromnu liniju iza pomicanja tjerajući me da resetujem igru. I još jedna stvar je da biste trebali otključati automobile, ali ako nemate internet primorani ste ga izgubiti, dao bih mu 1 zvjezdicu, ali danas se osjećam velikodušno i molim vas da to popravite. Jer to je uništilo igru.
Nedugo sam imao ovu igru, ali je stvarno zabavna. Moja jedina zamjerka je da sam na razini 84, osvojio sam 3 auta, ali mi neće dopustiti da gledam video da ih dobijem. Moram pritisnuti tipku 'izgubi auto' jer druga opcija neće raditi. I dalje ću igrati igru, ali je malo tužno osvojiti nešto, a ne moći to dobiti. Inače zabavna igra koju vrijedi igrati.
Ova zanimljiva igra, ali ima previše oglasa pa sam joj dao 4 zvjezdice, popravite je 🙂
Ažuriranje: Čini se da su programeri postali pohlepni. Čini se da jedino ažuriraju načine da vas natjeraju da potrošite novac. Nije bilo novih razina zagonetke, a novi otok "dolazi uskoro" već nekoliko mjeseci. Reklame su postale nepodnošljive. Prisiljeni ste gledati oglase između svake razine, i one dodatne ako morate ponovno pokrenuti razinu. Nekada je to bio zabavan mali rasipnik vremena. Sada su to samo oglasi s malo ponavljanja tu i tamo.
Modern War Choppers: shooter アクション ewa
Nije zabavno
Volim ovu igru koja je tako opuštajuća, ali ima previše dodataka 😔
Obavezno je instalirati jer je najbolja igra na svijetu😜😝😝😝😝😝😝😝😝😝😍🤩😘😀😃😃😄😂😝😍😝😝😝😝😝😝😍🤩😘😀😃😃😄😂🤩😍🤩😍🤩😍
Makii
Igrica je odlična. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Bug fixes and game optimizations ◉ New cool stuff coming soon. Stay tuned! ... Zahtijeva Android. 5.0 ili noviji ... Sand Balls - Puzzle Game.
Misli da je igrica super, ali dala sam 4 zvjezdice jer ima jako puno reklama i oglasa
OŠ
Super vrijeme za igru,👍👍👍
Ono što izgleda kao zabavna igra na kraju se guši iza stalnih reklama. Toliko sam se trudio, ali bilo je užasno teško nastaviti igrati. Jedini način da zaustavite oglase je da platite 20 USD mjesečno ili 100 USD godišnje (da, to je pretplata). To je smiješno. Snizite cijene oglasa i pretplate i možda ćete vratiti kupca. Inače, ova igra može ići gurnuti svoje lopte duboko gdje sunce ne sja... i ne govorim o duboko u pijesku.
ova igra je super, sviđa mi se značajka slagalice!
Dajem 2 zvjezdice za ali više gledam reklame nego što igram igricu😠😠😠😠😠😡😡😡😡
Igrica je odlična