Post by winpezeplara on Mar 6, 2022 6:55:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Bino Go:Adventure Jungle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Bino Go:Adventure Jungle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک منابع بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Super Bino Go:Adventure Jungle 2022 version ▞▞▞
بعد از آپدیت جدید، بازی از ابتدا به طور خودکار ریستارت می شود. من نمی توانم بازی کنم
ایده جالب، مکان های دکمه زباله. اگر گزینه ای برای جابجایی دکمه ها به جایی که می خواهید اضافه شود، واقعا ارزش بازی کردن را دارد.
خیلی عالیه از همه بازی ها قشنگتره بهترین بازیه که دوست دارم ممنونم از سازندش
ممکن است سرگرم کننده باشد، اما تبلیغات بسیار زیادی وجود دارد و کنترل ها وجود ندارد. شبیه بازی اصلی است اما نه.
واقعا بازی خوبیه....خیلی بازی راحت و خوبیه...من دوستش دارم..در مورد تبلیغات نمیگم چون هیچ تبلیغی تو این بازی نیست...آسونه پس من این بازی 5 رو کامل میکنم بار در 2 سال ...
اشکالات در کنترل کنترل ها بارها به تنهایی کار می کنند
لتهدبی کربلا
این بازی خیلی سخته و من ازش خوشم میاد...میشه این بازی رو آپدیت کنید چون باید تمام lavel رو کامل کنم...امیدوارم متوجه شده باشید...
Super Bino Go:Adventure Jungle Nuotykių rqn
من واقعا این بازی را دوست دارم، اگرچه کمی سخت است، اما همچنان شگفت انگیز است.
من عاشق این بازی هستم. واقعا بازی خوبی برای من و برادرم است.
من این بازی را دانلود کردم زیرا میخواهم مطمئن شوم که من را سرگرم میکند و دیدم که افراد زیادی به آن امتیاز 5 ستاره دادهاند، وقتی دانلود آن تمام شد، بلافاصله برنامه را باز کردم و در اینجا چیزهایی وجود دارد که از آن متنفرم. وقتی آن را باز کردم قبلاً یک افزودنی وجود دارد که ظاهر شده است اما فقط یک تصویر است بنابراین اشکالی ندارد، من از این چیز بسیار متنفرم ---> نمی توانم از سطح 1 عبور کنم، بله سطح 1. سخت تر از آن چیزی بود که فکر می کردم، بنابراین بدترین است. برنامه منظورم این است که بسیاری از مردم آن را دوست داشتند، بنابراین این یک ستاره 2/5 است.. :>
اتباع
خیلی بد!!! خیلی تبلیغات!!! هر وقت بازی میکنی و میبازی قبل از اینکه دوباره بازی کنی باید تبلیغات بیشتری ببینی... همچنین کنترل روی صفحه وحشتناکه... گرافیکش خیلی خوبه و من واقعا سعی کردم بازی کنم اما کنترل بد و تبلیغات زیاد، مجبورم کن حذف نصب کنم.....
بازی خیلی خوبه..اما تبلیغات زیادی داره که باعث مضطرب شدن کاربر میشه
من برای هیچ تبلیغاتی پول پرداخت کردم اما هنوز هم بعد از همه چیز تبلیغات دریافت می کنم
چ آخه هایی هعسززبعیز
از بچگیم تا حالا بهترین بازی بودە
اگهی
خیلی بازی خوبیه
این بدترین بازی تاریخ است. چرا دکمه سرعت همیشه پیام "بدون سکه" را نشان می دهد. حداقل در حین کپی کردن یک حماسه مانند ماریو کمی تحقیق کنید. دکمه راش برای بازی ضروری است. تاسف بار کاملاً رقت انگیز! من یک نسخه دیگر را پیشنهاد می کنم که آن را انتخاب نکنید. به علاوه انبوهی از تبلیغات...اووفف،🤮🤮🤮🤮🤮😠
اغلب تبلیغات می آیند و تمرکز بازیکن را مختل می کنند.
ماریو نسخه 2.0 واقعا اعتیاد آور است. شاید تبلیغات زیادی وجود داشته باشد، اما شما به آن عادت می کنید. گرافیک عالی است.
این بازی خیلی خوب نیست من خیلی سخت گیرم و فکر میکردم این بازی من رو هم جزب کنه ا ما نه کرد 😞😞
من یه جورایی این بازی رو دوست دارم 😕ولی دلیل اینکه به این بازی با یک ستاره امتیاز دادم اینه که وقتی تصادفا اطلاعاتم روی تبلیغات هست نمیتونن متوقف بشن و قشنگه ولی از طرف دیگه آزار دهنده هم هست . و همچنین دارم تغییری در خودم می بینم که پرخاشگری ام هم کمی بیشتر شده است. این بازی مانند عصبانی کردن من است یا می توان گفت امتحان صبر من است اما هر چیزی که آزار دهنده است تا زمانی که یک سطح را کامل کنم. در آغاز برخی از سطوح من را روزها گرفت. من ناامید شدم 😕
بسیار شبیه برادران ماریو است. woukd به آن 4 ستاره می دهد اما دارای اشکالاتی است که بسیار خسته کننده است. اگر در نزدیکی سیاهههای مربوط بمیرید و دوباره زنده شوید... نمی توانید پیشرفت کنید زیرا سیاههها دوباره ظاهر نمی شوند. همچنین چند بار مرد کوچولوی من به سمت مرگ فرار کرد، در حالی که من حتی چیزی را فشار ندادم. همچنین کمی آزاردهنده است که برای تکمیل سطح 10 باید 7 بار روی عقرب بپرید. 7 بار کمی افراطی است. در غیر این صورت لذت بخش است
سلام من این بازی رو خیلی دوست دارم ولی مرحله هاش سخته و بمب هم زود تموم میشه و خیلی خوب نیست
اگر فلش بالا وجود نداشته باشد، نمی دانم چگونه بازی را انجام دهم. قارچ های کوچک مدام مرا می کشند.
بد نیس خوبه
به آن 5 ستاره می دهم اما تبلیغات بسیار زیادی دارد، همچنین تمام سطوح را گذرانده ام. کاش بیشتر بود باید حذف نصب شود و بازی جدید پیدا شود.
این بازی خوبه اما یه اشکالی که داره اینه که ما تلاش میکنیم ولی بخاطر اینه که ببازیم مثلا انکبوت رو میزنه بهمون ما هزار بارم بریم تا آخر بردیم یه ستاره میکنیم.
خیلی خیلی بده
این بازی بسیار جذاب و شگفت انگیز است اما یک مشکل وجود دارد این است که اضافه های زیادی وجود دارد که علاقه ما را به بازی از بین می برد.
عالی ولی تویی که فوش میدی بیشرف کسافت ..... تو خودت مشکل داری نمی تونی بری به سازنده فش میدی خجالت هم خوب چیزیه خجالت بکش فش نده ادم باش اگه یه بچه بیاد اینا رو بخونه که خیلی زشته خجالت بکش هیچ کس نیومده مثل تو فوش بده فقط گفته برنامه سخته تو نفهم فوش میدی
بازی غیرممکن جهان یعنی آره خیلی سخته من از دیروز سعی کردم سطح 7 رو کامل کنم یعنی غیرممکنه از پسش بربیام چون بازی های دیگه سطح 7 خیلی آسونه میشه لطفا سطح 7 رو درست کن چون دارم تلاش می کنم تکمیل آن سخت است
به نظر می رسد که کنترل ها غیر فعال هستند (گلکسی نوت 9) و هر بار که می میرید باید یک تبلیغ را تماشا کنید، این تبلیغات بسیار زیاد است
اینم عالی 10000000 ستاره
بازی عالی! درست مثل سوپر ماریو. تبلیغات آن را برای من خراب می کند. من نیاز به آنها را درک می کنم اما آنها بسیار طولانی و بسیار مکرر هستند.
این بازی تبلیغات بسیار زیادی دارد و کنترل آن آسان نیست.
تو ۹۹ درصد نصب نمیشود
Join Clash 3D Arcade dzk
بد
کاش بهتر بود