Post by winpezeplara on Mar 6, 2022 6:34:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Crush:Epic Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Crush:Epic Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody nieograniczone zasoby ▞▞▞
▞▞▞ Castle Crush:Epic Battle 2022 version ▞▞▞
Nieuczciwe pojedynki (ja mam 3 lvl przeciwko 7 lvl), trzeba zrobić lepsze dopasowanie pracy. Nie można grać w karty przez połowę czasu. Nie trać czasu, jest to gra, w której można wygrać.
przez cały czas dobra gra. Szkoda, że tak jak inni trwają wiecznie w kartach, a nawet dłużej, by zdobyć złoto.
Android jest znakiem towarowym firmy Google Inc. AndroidLista umożliwia pobieranie z oficjalnego sklepu Google Play, iTunes App Store i Microsoft Store, a także
Castle Crush:Epic Battle কৌশল sek
fajna gra, ale bądź ostrożny kupując skrzynie z klejnotami. kupiłem skrzynię, w której znajdowały się legendy zamku 8 (jak byłem na zamku 8) w środku, tylko po to, aby otrzymać legendarny zamek 6. bardzo rozczarowany. skontaktowałem się z pomocą techniczną i nie oddali moich klejnotów i powiedzieli mi, że mówi tylko zamek 8, ponieważ byłem na zamku 8. bardzo mylące. nie oferował żadnego wsparcia
Gg
Fajna gra na odstresowanie.
Dekoracje w Clash of Clans to czysto estetyczne dodatki, ... która ukazała się na urządzeniach mobilnych z systemami Android i iOS.
Supergierka
Algorytm gry jest żałosny. Nigdy nie dostaniesz żadnych odpowiednich kart w skrzyni, ani nie przechowujesz z klejnotami i pieniędzmi, które masz. Musisz po prostu wydać pieniądze, aby algorytm rozważył przejście do wyższych zamków. Wygrana porządna, by przenieść się do wyższych zamków wśród modowych bogów, to raj dla głupców. Twórcy najmniej przejmują się wysokimi rękami, w skądinąd dobrej grze.
Gra jest fajna na początku, ale teraz mam tyle trofeów, że gram z ludźmi, którzy hackują. Mają więcej klejnotów niż ja, kiedy nawet nie używali klejnotu plus... spadają dziesiątki, gdy mam tylko 8 lat... ciekawe.
Empires of the Sea: The Siege of Malta, the Battle of Lepanto ...
Tagra jest fajna ale jak gram to mnie wywala z gry
Nie mogę wejść do gry bo pisze, że nie ma Internetu, aby nieprawda, aby teraz
To jest prawdziwa gra w scenografię. To nie jest epicka bitwa. To jest legendarna bitwa. Dam pięć gwiazdek, bo w tej grze nie widzę żadnego problemu. Bardzo kocham tę grę i spodoba mi się zamek o nazwie Demon Hold. Moją ulubioną kartą jest Storm elitimetal. To jest powód, dla którego dam za tę grę pięć gwiazdek. pobierz raz nie będziesz mógł usunąć tej gry i jeszcze jedno załóż konto w google lub Facebooku i graj w różnych wersjach baw się dobrze
zgadzam się z polecam się? ! (xd) Wygrane na poziomie nie da się wygrac i nie trac czasu na oglądanie bo to takie śmieszne żeby zagrałes/as te gra
Średnia gra bo jak jest się na lepszych arenach to się prawie cały czas się przegrywa.
Fury Wars: online games & 3v3 by Full HP: Shooters & Action ...
Morze byc!
キャッスルクラッシュ戦略ゲーム(Castle Crush) 頭脳系 gvz
キャッスルクラッシュ戦略ゲーム(Castle Crush) 頭脳系 gvz
Ez
Problem w grze polega na tym, że gdy przeciwnik opuszcza mecz, musimy przestać grać, czasami znalezienie nowego przeciwnika zajmuje bardzo dużo czasu.Ta gra wymaga naprawy błędów, aby stała się grą idealną. Na razie minęło tylko trochę czasu...
Anulowałem subskrypcję na platformie IOS, z której nie korzystałem od ponad miesiąca, i nadal naliczam opłaty. Nie można znaleźć żadnych informacji o deweloperze. Skontaktuj się ze mną, aby rozwiązać ten problem. Wydałem dużo pieniędzy, kiedy aktywnie grałem w tę grę, a teraz czuję się, jakby mnie okradano.
Jedna z najlepszych gier, ale głównym problemem jest to, że twórcy nie zwracają uwagi na aktualizację gry. Brak aktualizacji oznacza brak nowych kart i brak nowych kart oznacza brak nowych strategii, co oznacza, że robi się bardziej nudne, w przeciwnym razie jest bardzo interesujące dla nowych graczy
bo tak chce
Otwarcie skrzyń zajmuje dużo czasu, a bitwy są zwykle sfałszowane. Przeszło od kilku osób w jednym rzędzie do nagle w środkowym rzędzie było 6 facetów znikąd w moim zamku, ale nie mogłem zdobyć wystarczającej ilości many na jedną kartę
Ta gra jest ciekawa i są w niej karty takie jak coomen, rzadkie, epickie, legendarne, więc podoba mi się ta gra, możesz również pobrać tę grę bardzo niesamowitą
Gra jest wciągająca i grywalna. Problem polega na tym, że czasami pojedynki nie są sprawiedliwe. Prowadzi to do przegranej od 8 do 10 gier bez względu na to, jaką talią grasz. Nie mam nic przeciwko przegrywaniu, ale kiedy przeciwnicy mają kontrę na każdy ruch, to jaki jest sens w ogóle kontynuowania meczu. Twórcy nie odpowiadają na wysłane do nich teksty. Jednak z drugiej strony dla nich nie mają problemu z zabraniem pieniędzy. Jeszcze jedna rzecz, to jest gra, która sprawia, że chcesz przestać grać.
Castle Crush:Epic Battle কৌশল sek
Jestem graczem szóstego poziomu w castal crash, ale mam 1 problem z moim lobby gry, więc aby pojawił się problem z automatycznym powrotem i dodatkowym czasem, aby pograć z opiniami, pozwól mu go rozwiązać i od 8200 do 14000 klejnotów widzę moje konto, które mieli bez klejnotów. Proszę, podaj moje klejnoty, moje konto, moje imię na koncie to Ravan
Bardzo fajna gra polecam.
Bardzo fajny pasażer czasu. Im więcej czasu poświęcisz, tym więcej gra się zwróci. Dotarcie do kolejnego zamku to wyzwanie, ale dobre wyzwanie. Kiedy złożysz to wszystko razem, jest to WIELKA gra strategiczna. Bardzo satysfakcjonujące wygrywanie wygranych z innymi graczami na całym świecie w czasie rzeczywistym.
szczerze, podoba mi się pomysł tej gry, ale niestety jest wiele problemów. pierwszy i najważniejszy, mój telefon laguje za każdym razem, gdy zamykam aplikację, po 1-2 minutach pojawia się komunikat, że systemowy interfejs użytkownika nie odpowiada (mam A7 2017). po drugie system nagród jest zły, otrzymujesz skrzynię co najmniej 3 godziny na otwarcie i nie możesz uzyskać więcej niż 4. po trzecie, gdy wybierzesz kartę do zagrania i dobierzesz nowe karty w tym samym czasie, popełnisz błąd.. ...
My Talking Tom 2 Εύκολα hvk
Ta gra jest świetna! Uwielbiam ją tak bardzo, że jest super, jak możesz ulepszać swoje wojska zamiast po prostu zdobywać oddział i nie móc go ulepszyć. Może mógłbyś zmienić maksymalną liczbę monet dziennie
Nie graj w tę grę, aby zdobywać punkty przez tapjoy. Próg jest prawie niemożliwy do osiągnięcia. Masz 7 dni, aby dostać się do zamku 4. Dotarłem do zamku 3 całkiem dobrze, ale kiedy już tam zaczęli łączyć mnie z chłopakami o 2 poziomy wyżej ode mnie i nie mogłem przejść dalej niż zamek 3 w ciągu tych 7 dni. Jedynym sposobem, aby stać się silniejszym, jest czekanie na otwieranie skrzyń co 3-8 godzin lub płacenie za wygraną.
Samo Clash of Clans i Clash Royale przynoszą po 100 milionów dolarów miesięcznego przychodu, co więcej szacuje się, że fińskie studio
mieszkałem tu przed moimi nastoletnimi latami. Nadal to kocham. Projekt karty jest niesamowity, pirat i driada są oszałamiający. Nie ma zbyt mocnych lub słabych kart, z wyjątkiem legendarnych, ale legendy wydają się nie współpracować, co utrudnia użycie zbyt wielu. Klany są fajne, chociaż nie bawiłem się najlepiej z niektórymi członkami, ale twórcy niewiele mogą z tym zrobić. Legendarne przedmioty są łatwo dostępne w codziennej grze. Jedna skarga – spójrz tylko na dziewczyny, potem na chłopców. Odbiorcy ig.
to nie pay2win, to pay2play!!
ściągnąłem go, odtworzyłem samouczek, mijałem pierwszy zamek, a potem po prostu się zatrzymuje. nie ładuje się powyżej 25%. więc zamykam i próbuję ponownie. Następnie pojawia się komunikat, że potrzebuję aktualizacji gry. nie ma aktualizacji i nie pozwoli mi grać bez niej, więc daję mu jedną gwiazdkę za niedostępność. Odinstalowałem go już i zainstalowałem ponownie, aby sprawdzić, czy to naprawi problem, a tak się nie stało. więc po prostu odinstaluję go na stałe.
Castle Crush: Epic Battle - Free Strategy Games 4.6.0 pobierz Apk. Znajdź najnowszą i starsze wersje.
Uwielbiam tę grę.......... Gram w nią od 8 miesięcy i jestem w ostatnim zamku........ Proponuję dodać nowe funkcje, takie jak nawiązywanie znajomości i projekcja w klan pokazujący ilu członków klanu jest online ...... raczej gra jest idealna ..!
Absolutne śmieci typu pay-to-win. Lepsze karty (które można kupić w skrzynkach z łupami) zawsze wygrywają, umiejętności nie mają znaczenia. Tylko kupowanie lepszych kart i odrobina szczęścia w tym, jakie karty faktycznie dobierasz. Unikaj za wszelką cenę, kompletnych i całkowitych śmieci. Poza tym jestem całkiem pewien, że gra jest pełna oszukujących botów, które mają skłonić Cię do kupowania kart, ponieważ jakoś zawsze mogą zagrać więcej kart niż powinni w tym momencie. Uzbrojony.
Bardzo interesująca gra, ale nie aktualizuje się do nowych kart, zwiększy zainteresowanie i bardzo podobała mi się ta gra. Gram w tę grę z 4 kont😁 moje imię to Umer jest w Grand Master 2 i jest w klanie 🔥 Legendrios 🔥
Mogłaby być świetną grą, gdyby karty były bardziej wyrównane. Naprawdę nie ma znaczenia, jak dobry jesteś lub jak wysoki lvld są twoje postacie, to w 100 procentach, jakie masz szczęście
Jest bardzo fajna
Fajna gra!!!