Post by winpezeplara on Mar 6, 2022 6:31:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Park Master ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Park Master IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty generátorové mince ▞▞▞
▞▞▞ Park Master 2022 version ▞▞▞
Katastrofa je to sama reklama a prvych 20 levelov by zvladlo aj 3 rocne dieta . Nie znova!!!
táto hra je taká zábavná! môžete získať tanky, vlaky a autá. choď si to pozrieť!!!! inak bude vaša hra, ktorú máte radi, odstránená
Park Master Sestavljanke wwh
Je tu príliš veľa reklám. Ako každá úroveň, ktorú dosiahnem, je doslova reklama. Odinštalujem túto hru. Nechápem, prečo sa to ľuďom páči! Ako buďme skutoční. Kto chce pozerať dlhú reklamu po KAŽDEJ.JEDNO.ÚROVNI..... NIKTO! Mali by ste sa za seba hanbiť. Vytvorenie takejto hry, ktorá je nudná, potom prinúti ľudí pozerať nudnú reklamu. Neznášam túto hru. Mal som zábavný deň, potom prišla tvoja hlúpa hra spolu s 30 sekundovou DLHOU REKLAMAOU A ZRUŠIL MI DEŇ. Neznášam to. Už to nikdy nenainštalujem!!!
Nenávidím neustále reklamy a kapitalistické dôsledky každej prekliatej reklamy a podplácania ma. Ale milujte hru. Roztomilá hra. Lol
Táto hra je naozaj zábavná, milujem ju, ale reklamy sú otravné, pretože po každom kole sa objaví reklama
Nesťahujte túto aplikáciu, pokiaľ nemáte radi reklamy. jeden hneď po každej zákrute. Keby som mohol, nedal by som tomu ani 1 hviezdičku. Kto kedy vytvoril túto hru, mal by dostať facku za všetky tie reklamy. Čo kde myslíš. Nikto nemá rád obdobie sledovania reklám. Čím menej reklám, tým viac ľudí získate na hranie vašej hry. Zdravý rozum ľudia. Nesťahujte túto aplikáciu
Túto hru hrám prvýkrát a každou úrovňou je to ťažšie a ťažšie. Viem, že Minecraft má aktualizáciu chýb. Ale táto hra je taká zábavná, že ju chcem hrať každý deň! Ale zajtra musím hrať Minecraft, možno si najskôr zahrám Minecraft a potom si zahrám Park mastera. Ak ste si všimli, že dve autá na jednej úrovni sú také ťažké, skúsim to urobiť.
Reklamy furt
Takže aby som to ujasnila.Hra sa seká pritom mám jeden z najlepších tabletov ktorý som dostala aj moja kamoške to na mobile seká(skúšala som jej stiahnuť aby som bola presvedčená že to nieje tabletom).REKLAMY REKLAMY A REKLAMY. Zo začiatku po dvoch úrovniach potom za každú úroveň jedna reklama. Hra ako tak dobrá čo sa týka nápadu je veľa iných možno aj lepšie spracovaných takýchto hier. Dávam 2 🌟možno keby lepšie prepracovaná a menej reklám by som to aj odporučila.
Myslím, že je to dobrá hra pre váš mozog, ako keď veci často neriešite, ak je to ľahké (ste rockujete) 🤘
Je to zábava. Veľa reklám, ale bolo to zadarmo a musia zarábať $$, takže to chápem.
Som smutný. Koncept tejto hry je úžasný. Milujem to! Je na hovno, že rozloženie kola mi môže trvať 5-10 sekúnd, ale potom musím čakať 15-20 sekúnd, kým si pozriem reklamu po KAŽDOM kole. Množstvo reklám je trochu smiešne. No tak, chlapci, opravte to, prosím
Roztomilé hry. Netolerovateľné reklamy. Reklamy na viac coinov... načo sú tie mince? Neexistuje žiadny príbeh, ktorý som si všimol? A žiadny spôsob, ako zobraziť alebo zobraziť predchádzajúci alebo budúci počet úrovní. Zdá sa, že niekoľko úrovní bolo práve vyhodených späť do miešania a smutné je, že to boli tie najjednoduchšie úrovne. Veľmi milá hra s problémami.
Zábavná hra zničená neustálymi reklamami. Kým si nepozriete reklamu, nemôžete postúpiť na ďalšiu úroveň. Vzhľadom na to, že reklama má 15 až 30 sekúnd a vyriešenie prvých 10 úrovní trvá menej ako 3 sekundy, ste doslova vystavení pomeru reklamy a hry, ktorý je horší ako 10:1.
Je to veľmi zábavné, veľmi návykové a milujem to tak veľmi, hrám takmer 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Prisahám, že túto hru by ste si mali zaobstarať, ak ju ľudia, ktorí ju čítali s jednou hviezdou, pravdepodobne hrali 2 sekundy, ale je to úžasné milujem to. najlepsia hra vsetko co tato hra ma je uzasne proste ju milujem
Táto hra je záhadná a úžasná aplikácia. Úplne to milujem! Je to zábavné a má veľmi málo reklám, trikov alebo nákupov, ak vôbec nejaké. Môžete si prispôsobiť svoje auto a môžete vytvoriť cesty. Túto hru ocení každý, kto rád hrá zábavné hry!!!
Môžete hrať veľa hier bez reklám. Ale keď máte šancu získať prekvapenie a otočíte sa, aj tak dostanete reklamu. Je to naozaj lagge a nie, nie je to môj internet, TAKŽE NEODPORÚČAM 3 AK 10
Príliš veľa reklám. Musím zarábať, ale je smiešne mať jeden po každej úrovni. Na tvojom mieste by som si našiel niečo iné na hranie...
Hra je vlastne zábavná. Reklamy sú tak často a bez možnosti platiť za deaktiváciu reklám, takže som hru odstránil. Ak môžem zaplatiť za odstránenie reklám, znova by som to nainštaloval.
Tieto hry sú také jednoduché a krátke, že úroveň môžete dokončiť za 15 sekúnd. Zabudol som tiež spomenúť, že na každej úrovni je reklama. (v podstate reklama každých 15 sekúnd) Neodporúčam hrať 17/100
Toľko reklám! Vážne, po KAŽDEJ úrovni je reklama. Dokonca som hľadal spôsob, ako kúpiť "bez reklám" a neexistuje. Inak zábava. Ale zmierni reklamy. Aj keď sa nechystáte ponúkať odomknutú verziu, nezaškodí jedna reklama po každých 3-4 úrovniach. Fuj!
Dobrá hra len veľa reklám
Zábavná hra. Príliš veľa reklám. Nedovoľuje mi prehrávať hudbu počas hry. Takže sa toho veľa nehralo.
Milujem to, je to veľmi návykové a mám problém to dať dole! Ak máte radi bludiská, určite vyskúšajte túto, je to úžasné!!!!!!
Waaaaay príliš veľa reklám. 5-10 sekúnd hry, po ktorých vždy nasleduje aspoň 30-sekundová reklama. Samotná hra je zábavná, no celý čas pôsobí skôr ako reklama. Smutný.
STRIKERS 1999 আর্কেড vey
Príliš veľa pridávaní a opakovaní úrovní. Reklamy sa veľmi opakujú a je ich príliš veľa. Úrovne sa tiež opakujú, som na úrovni 51 a veľa úrovní sa opakovalo. Hra je zábavná, ale toto ju ničí.
Táto hra má zábavnú koncepciu, ktorá je skvelá na plytvanie časom. Úrovne sú jednoduché a krátke. Rád by som hral viac, ale asi 80 % hry čaká na skončenie reklám, takže je to neznesiteľné. Môžete si nakresliť svoje vlastné úrovne perom, papierom a autíčkom a vyhli by ste sa desiatkam reklám v prvých úrovniach
Hra je príliš jednoduchá. Dostal som sa na úroveň 100 a stále je to dosť ľahké pre moju 4-ročnú sestru. Ďalšia vec, ktorú na hre nechápem: keď dokončíte úroveň, musíte si pozrieť reklamu. Máte novú položku, musíte si pozrieť reklamu, aby ste ju odomkli, ale ak poviete, že ju nechcete pozerať, aby ste ju odomkli, hádajte čo, musíte si reklamu pozrieť. Nerozumiem, prečo si tieto hry myslia, že ľuďom sa ich hry budú páčiť, ak si každé 3 sekundy pozriete reklamu. Keď hovorím 3 sekundy, myslím to vážne. Je to super ľahké.
Milujem to, núti mi to pracovať, ale zábavným spôsobom si myslím, že by ste to naozaj mali dostať! Je to tiež časovo náročné a ďalšia hra, ktorú by ste si podľa mňa mali zaobstarať, je päť obrúčok.
Stiahnuté a hrané asi 20 minút. Z 20 minút som strávil asi 15 minút pozeraním reklám. Takže áno, dokončenie úrovne trvá asi 10 sekúnd a za každú úroveň dostanete 30 sekundovú reklamu! Nie, ďakujem, bolo to rýchle odinštalovanie a som mimo. Trochu základné, nie príliš náročné, ale celkovo len zničené nadmernými reklamami.
Táto hra je ÚŽASNÁ!!! Reklamy sú nekonečné, ale okrem toho je to skvelé! Keď som videl reklamu na túto hru, ten chlap sa snažil zaparkovať autá. Ale úprimne, podľa mňa je to skvelé. Je to NAOZAJ ľahké! Určite odporúčam nainštalovať túto hru!!
naozaj jednoduché, zvyčajne prejdem desiatkami úrovní a je to tiež skvelý spôsob, ako zabiť čas 🙃 jediná vec: zastaviť pridávania bez odmeny
Mal som si stiahnuť Hero Wars, pretože som trávil viac času sledovaním reklám na túto hru, než hraním tejto hry. Dokončenie úrovní trvá približne 5 sekúnd, kedy ste nútení sledovať ďalšiu reklamu. každý. čas. Hral som viac ako 50 úrovní a hra sa nikdy nestala ťažšou, ale namiesto toho sa v skutočnosti vrátila k ľahším úrovniam namiesto toho, aby bola náročnejšia. Úrovne sa už opakovali za 15 minút, čo som hral. Táto hra bola zadarmo a stále mám pocit, že som zaplatil príliš veľa.
Táto hra je úžasná, pretože sú to rôzne autá a musíte kresliť čiary, aby ste mohli autá zaparkovať, a je tak zábavné hrať